2011/09/05

Eläintarhassa

Esikoisella kävi kylässä kavereita. Kun kolme 7-vuotiasta tapaa, on leikeissä mukana jo järkeäkin eikä vain riehuntaa, toki sitäkin vähän... Luovat pojat rakensivat legoista ja eläimistä eläintarhan.

Tässä samalla kuvattuna muutama otus meidän jo aika kattavasta muovieläinkokoelmasta. Tuli tässä samalla mieleeni, että miksi meille sisustusbloggaajille ei (mulle ainakaan) syydetä lahjuksia samaan tapaan kuin noille muotibloggaajille...Meille ainakin kelpaisi iso kasa Schleich-eläimiä... :)










(Lasten vanhemmilta on kysytty lupa kuvien julkaisemiseen tässä blogissa, ethän kopioi kuvia muuhun käyttöön.) Ja niin- kuvia ei tosiaankaan ole stailattu...siitä esteetikoille pahoitteluni.

3 kommenttia:

  1. Kivannäköiset leikit. Duplot on myös kivoja. Lastenhuoneessa saakin olla vähän sekamelska. Mulla olisi taas postausehdotus; kivoja mattoja&verhoja lastenhuoneeseen. Mun mielestä tosi vaikeaa löytää kivaa mattoa sinne. Jostain neutraalista tykkäisin ei siis mitään lastenkuosia. Lelut tuo tarpeeksi väriä. Onko lastenhuoneen laskosverhot muuten teetetty missä? Verhotkin vielä puuttuu..Kiva kun olet alkanut päivittää blogiasi niin usein. Lotta

    VastaaPoista
  2. Niin meillekkin ; ) Kiva kun kävit blogivierailulla, löysin tänne.

    VastaaPoista
  3. Ajattelin Minna "houkutella" sut tänne käymällä sun blogissa vierailulla:) Kiva kun kävit täällä!

    VastaaPoista