2011/10/17

Meidän poikien huonePoikien huone edistyy osio kerrallaan hitaasti, mutta varmasti. Syysloman aikaan mies sai maalattua yhden seinän (sen, joka oli ennen vihreä) Tikkurilan magneettimaalilla. Tarkoitus on maalata se vielä päälle koulutaulumaalilla. En tiedä, mistä ihmeestä olin saanut päähäni, että magneettimaali on jotain väritöntä geelimäistä mönjää...Olin todella yllättynyt, kun se olikin kauniin tummanharmaata ja sen pinta oli karhea. Annamme seinän siis toistaiseksi olla tällainen ja jatkamme projektia myöhemmin. Lapsetkin innostuivat heti kotiin palatessa kokeilemaan, tarttuvatko magneetit kiinni seinään.

Syysloman ensimmäiset päivät satoivat vettä, maalailimme sisällä. Siitä muistona nuo kuvat tauluista, jotka esittävät nosturia ja työmaakoneita.

Seinällä olevat koukkumagneetit Pinosta ja Habitatin automagneetit Stoccalta. Harmi, kun niitä ei enää saanut lisää. Palasetin kynäpurkit lähtivät mukaani asuntomessutaloista. Kaikki ekaluokkalaisten vanhemmat tunnistanevat tuon ihanan keltaisen lippiksen...

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo pärekori, magneetit ja itsetehdyt taulut <3. Mistä olet nuo taulupohjat löytänyt? ja maalasitteko sormiväreillä vai millä? Lisääkin kuvia saa huoneesta laittaa. Tykkään tosi paljon. Lotta

    VastaaPoista
  2. Meillä keltanokkaa käyttää pian kolme vuotias pikkuiseni, yötä päivää kotona. Hän sai sen elsalta, ja se on "käppi":). Lomaa odotellessa, viikon päästä alkaa, viikon kestää. m.

    VastaaPoista