2009/07/20

H&M Home Syksy 2009

Sataa vettä ja ei huvita liikahtaa kotoa minnekään. Juuri sopivana päivänä siis tupsahti postiluukusta uusin H&M:n Home-malliston esite, syksy 2009. Esite on lajissaan jo 3. ja olen säilyttänyt ne kaikki. Esite on kuin sisustuslehti, interiöörikuvat hyvin toteutettuja ja stailattuja, kuvauspaikat mielenkiintoisia ja tuotteita on riittävästi erilaisia tehdäkseen kokonaisuudesta vaihtelevan.

Kodin mallisto noudattelee samaa linjaa vaatemalliston kanssa siinä mielessä, että se haluaa tarjota jokaiselle jotakin. Tyylit on parhaiten kuvailtu ensimmäisen esitteen alussa: graafinen, värikäs&energinen, pellavahenkinen ja merihenkinen. Tyylejä voi myös sekoitella keskenään, niinkuin elämässä yleensäkin. Osa tuotteista näyttää olevan samoja joka mallistossa. Hyvää on myös se, että mukana on paljon hyviä, yksinkertaisia, rauhallisia perustuotteita täydentämään jo olemassa olevaa. Omat suosikkityylini on pellavahenkinen, jota uudessa esitteessä on viety vähän moderniin romanttiseen tyyliin. Tämän tyylin avaintuotteita ovat ryppyiset pellavapussilakanat, -kattaustekstiilit, -kylpytakit ja -esiliinat.

Valikoimassa on ollut alusta alkaen myös yllättävän hyviä mattoja. Ensimmäisessä mallistossa oli hauska beige tilkkumatto, uudessa mallistossa on hyvä valikoima puuvillaisia raitamattoja, mitä ei ole ihan yksinkertaista löytää. Olen ihan hurahtanut etnisiin kuvioihin ja uudesta esitteestä bongasin paksun pikkumaton, joka kylläkin kulkee lattiapyyhkeen nimellä, hinta huimat 4,95 €.





































Kuvat H&M

Nyt pitäisi vain saada aikaiseksi tilata joitain tuotteita, että saisi käyttökokemusta siitä, miten hinta ja laatu täsmäävät, näitä kun ei pääse hiplaamaan missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti