2011/08/29

Uutta kotiin

Onpa pimeä päivä! Syksy lähestyy, ihanaa.

Ei tullut pilvisen päivän takia kauhean onnistuneet kuvat mun uudesta hankinnasta meille kotiin, mutta en malta odottaa aurinkoisempaa päivää. Olen jo monta vuotta fanittanut Mikko Laakkosen Latva-naulakkoa. Muistan ne varhaiset ajat, kun haimme sitä ensimmäistä protoa ja varmaan ainoaa kappaletta suoraan Mikolta lainaksi kuvauksiin. Nyt se on ties monettako vuotta italialaisen Covon valmistuksessa.

Olin jo pitkään tuskaillut tyhjää kohtaa meillä eteisessä, johon aina laskimme kassit ja reput kotiin tultaessa. Ne eivät siinä kauaa pysyneet ojennuksessa, vaan yleensä pyörivät epämääräisesti jaloissa ja kuopus levitteli kaikki tavarat niistä ympäri kotia. Lopulta minulle kiteytyi, että naulakkohan siihen tarvitaan ja ihan itsestään selvä valinta oli lopulta Latva. Meille kotiin se päätyi Kannustalon Venla-messutalosta. Jäi kiva konkreettinen muisto siitäkin talosta. Latva on ihan loistava tuote, vetää paljon tavaraa, ei vie paljon tilaa ympäriltään ja on mielenkiintoinen olematta liian erikoinen.



Keksin laittaa 2 Ikean lastentuolia tyhjään kohtaan toiselle seinälle, tästähän tuli ihan kiva aamuinen pukemispaikka nyt meille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti