2011/09/13

Projekti käynnissä...

Oma pikku projektini meidän poikien huoneessa on edennyt siihen pisteeseen, että se on noin puolessa välissä. Laitan tässä vaiheessa muutaman kuvan nähtäväksi.

Maalasin poikien huoneessa seinät ja katon Tikkurilan Harmony G497 ("maalarinvalkoisella"). Haluan myös tehosteseinän sen vihreän seinän tilalle. Kyllä, itkien esikoinen joutui siitä luopumaan...Lupasin, että jos äidin suunnitelmat eivät miellytä, sen värin voi aina maalata uudestaan takaisin...kääk, siihen hommaan en kyllä ihan heti haluaisi ryhtyä.

Vaihdoimme kaappien ja sänkykokonaisuuden paikkaa keskenään, huoneen suunta ja olemus on nyt toinen.

Innostuin repimään myös vanhat ovenkarmit irti, joten ne pitäisi vielä uusia.

Myös uudet laskosverhot olisivat kivat. Olen kyllä tykännyt tuosta Marimekon kankaasta, mutta kai sen voisi jo vaihtaa. Kangas on Jenni Tuomisen Unessa.

Nyt on tilanne kuitenkin se, että pojat halusivat malttamattomina nukkumaan uuteen kerrosänkyynsä, esikoinen kokee pääsyn yläsänkyyn jotenkin seikkailuna. En ihan heti raaskisi heitä sieltä olla häätämässä. Näin sateisella ja painostavalla ilmalla maalinhajukaan ei meinaa millään häipyä...

"Muutan" loppuviikoksi Habitareen, joten projekti ei sillä välin etene muutenkaan...Myöhemmin sitten.




Tavarat seilaavat vielä lattialla, pöydillä, kaappien päällä...Yhden pienen huoneen pikkuremppa saa koko kodin sekaisin moneksi päiväksi!



Sateisen päivän piristykseksi tässä esikoisen askartelema "pilvimobile" :)

1 kommentti: