2009/08/11

Lato ja Peili

Kauppakeskus Forumiin on rakennettu lato. Ei kuitenkaan mikä tahansa heinälle tuoksuva, harva, huojuva pömpeli. Suuren yleisön kiinnostuksen kohteena ovat tietysti talon asukkaat, mutta oman mielenkiintoni kohteena on itse rakennus. Se on Kannustalon uusi, Habitaressa (9.-13.9.) lanseerattava talomalli Lato, tuttavani Ulla Koskisen omalle perheelleen suunnittelemasta unelmatalosta muotoutunut talomalli, josta on pikkuhiljaa tihkunut julkisuuteenkin tietoa.

Mainostoimisto Taivas oli pyytänyt Kannustalolta taloa Forumiin ja Lato oli yksinkertaisen ilmeensä ja ajankohtaisuutensa vuoksi päätetty valita tyttöjen taloksi tähän tapahtumaan. “Koska tapahtumapaikkana on kauppakeskus, joitakin myönnytyksiä piti tehdä. Forumin Lato on pieni, 21 neliötä ja yksityiskohdiltaan suoralinjaisempi ja krouvimpi kuin oikea talomalli Lato, mutta ilmeeltään kuitenkin sama. Latomaisen ilmeen tuovat harjakatto ja pitkät suorat sivut liukuovilla rytmitettynä”, Ulla kertoo. Sisustus ei tällä kertaa ole Ullan käsialaa. Forumin Latoa ja tapahtumia siellä voi seurata Forumin omilta sivuilta, kirjoitan itse lisää Ladosta Habitaren aikaan.



































Palatakseni asukkaisiin, Anniin ja Fanniin, tytöt ovat käyneet muuttumisleikissä Peili Hiussalissa Forumissa, jonka remontti ja sisustus on myös Ulla Koskisen suunnittelema. Tämä on jo kolmas Peili, ensimmäinen (joka on oma suosikkini) on Fredantorilla, toinen Fredalla vähän matkan päässä ensimmäisestä. Sisustuksen ja tunnelman olennaisia tekijöitä ovat hentoinen luksus, hienostuneisuus, herkkyys, valoisa ja avara olemus. Oikean ilmeen tuovat suuri kultainen peili, kustavilaishenkinen kalustus odotustilassa, kepeä valaistus. Ensimmäisessä Peilissä on myös kristallikruunuja, uusimmassa ne on korvattu Petri Vainion Helmat-valaisimilla. Forumin Peilistä kuvia alla.



































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti