2011/07/21

Aittaa laittamassa

Kaikkeen sitä suostuu, kun pyydetään, ajattelin, kun olin lupautunut mukaan Deko-lehden oman asuntomessukohteen sisustustiimiin. Kohteen nro 8 (Aitta) sisustuksesta vastasi Susanna Vento, auttelin häntä tuotteiden tilauksissa ja esillepanossa toukokuun puolessa välissä. Tässä työkeikassa oli hyötyä ja ideaa hyvinkin sen takia, kun olin mukana Kannustalon messukohteissa, kuten aiemmin kerroin. Kävin aina samalla tsekkaamassa tilanteen muissa kohteissa, kun Kokkolassa kävin. Tätä Dekon kohdetta laitettiin kuntoon 3 päivää, sen verran varhainen ajankohta oli...taas jyrisivät kaivinkoneet pihalla, kun eräät laittelivat tavaroita paikoilleen.

Messujen sisustuksien laiton jälkeen oli pakko pitää lomaa jonkin aikaa. Kun kuitenkin vielä äitiyslomalla olen eli täyspäiväisesti kotona erittäin vilkkaan 1.7 v poikalapsen kanssa, ja oman energiansa vei lastenhoitojärjestelyt ja sen sellaiset työkeikkojen vuoksi, on pitänyt vähän palautua. Muutaman päivän sisällä tsemppaan tänne blogiin muut asuntomessukohteet, joissa olen mukana, mutta nyt nähtäväksi tämä kohde, Pasi Salmelan rakennuttama Aitta.


Talossa oli suloinen pikkupojan huone. Susannalla eli Suskilla oli muutama sama suosikkituote pikkutavaroissa kuin mulla Kannustalon lastenhuoneissa. Miten sitä silmä tarttuukin joihinkin samoihin hyviin juttuihin, naureskeltiin Suskin kanssa yhdessä. Esimerkiksi Brion Pöllö oli houkuttanut meitä molempia. Lopputuloksen ilme toki ihan erilainen.



Kiva asetelma tytön huoneen pöydällä. Yritimme saada tuota Pehtooripannua valkoisena, mutta ei onnistunut, punainen on ihan hyvä!



Kumpparitkin voi laittaa eteisessä suoraan riviin ja järjestykseen.





Näitä kuvia ei sitten koskaan sisustuslehdissä näe: alla ihan hauska asetelma kehyksiä ja jakkaroita odottamassa siirtoa muualle...tai sitten ne jäävät tähän messuvieraiden ihmeteltäviksi.


Ihanainen ja aina ilonen Suski työn touhussa...Hän jopa lainasi Jopoa, jotta pääsen pyöräilemään messualueelta majapaikkaan myös jatkossa.






Tämä sisustus on trendikäs, ajankohtainen ja raikas. Käykää kaikki toki Kokkolassa katsastamassa asuntomessut!

6 kommenttia:

  1. Hei. Ei nyt liity tähän, mutta huomasin aiemmassa postauksessa lastenhuoneessa ihanan puisen pinokkio nuken, niin onko se minkä kokoinen? 31 tai 50 cm? Sellainen täytyy saada, mietin vaan mikä koko. Kiitos. Amalia

    VastaaPoista
  2. Hei, meidän Pinokkio on 50 cm. Olen ostanut omani Italiasta, vaan samanlaisia myy/on myynyt ainakin Ombrellino Helsingissä.

    VastaaPoista
  3. Löysin tänään blogiisi ja juttujasi on mukava selailla. Osaatko sanoa mistä tuo tämän postauksen kuudennessa kuvassa oleva geometrinen taulu/juliste on hankittu?

    VastaaPoista
  4. Tuo mustavalkoinen juliste-taulu on Form/Design Centerin kaupasta.

    http://www.formdesigncenter.com/html/butik.html

    Todella mukava, että uudetkin lukijat ovat löytäneet blogini! Tervetuloa mukaan Sort of Pink! Tämä ei ole maailman ahkerimmin päivittyvä blogi, mutta ehkä seuraamisen arvoinen kuitenkin :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Piia! Mutta lähinnä tarkoitin sitä sen mustavalkoisen vieressä olevaa värikästä julistetta/taulua. Onko siitä mitään tietoa? =)

    VastaaPoista
  6. Muut julisteet (ja osa oli ihan käärepaperia tms.) on Susanna Vento hankkinut mistä milloinkin,niistä minulla ei ole tietoa. Kysyppä suoraan Suskilta: susanna.vento@otavamedia.fi.

    VastaaPoista