2011/08/22

Iso ja sen pikkuinen

Pitkä viikonloppu vierähti Kokkolassa purkamassa ja pakkaamassa asuntomessukohteiden sisustuksia. Tuntui tosi haikealta laittaa tavaroita pakettiin, mutta onneksi kauniit ja runsaat kuvat jävät tästäkin projektista elämään. Muutaman jutun lunastin taloista itselleni. Miten ne löytävät paikkansa meiltä kotoa, näytän myöhemmin.

Tuli ravattua omien kohteiden väliä moneen kertaan ja yhtäkkiä minua alkoi huvittaa, miten monen talon pihassa oli leikkimökki rakennettu samalla tyylillä kuin iso päätalo, kuin olisi äiti ja sen poikanen. En osaa varmaksi sanoa, onko Kannustalo aloittanut tämän "leikkimökki talon tyylillä"-trendin, mutta yllättävän monessa pihassa se "pikkuinen" tänä vuonna oli. Allaolevat kuvat Meriharakantieltä, ensimmäisenä Kannustalon Venla.






Vielä kun saisi ihmiset ymmärtämään, että talon sisustuksen olisi hyvä olla linjassa talon ulkomuodon kanssa ja sitten vielä leikkimökinkin sisustus linjassa ison talon sisustuksen kanssa niin jopa olisi asiat hyvin.

2 kommenttia:

  1. Olispa oma piha minne saisi leikkimökin lapsille. Innolla odotan kuvia mitä lunastit asuntomessuilta omaksesi. Lotta

    VastaaPoista
  2. Tavarat on vasta kuormassa matkalla Hkiin. Tarpeeseen kun ostetaan, paikat niille on jo olemassa, laittelen kuvia tänne sitten. Jotain turhaakin tietysti tuli hankittua ihan pelkästään hyvän mielen vuoksi:)

    VastaaPoista