2011/08/15

Lastenjuhlat

Meillä vietettiin eilen esikoispojan 7 v-synttärijuhlia. Hän on syntynyt heinäkuun viimeinen päivä ja joutuu joka vuosi kärsivällisesti odottamaan, että kaverit saapuvat lomiltaan takaisin koteihinsa.

Meillä ei todellakaan vietetä mitään ylivarusteltuja lasten teemajuhlia, mutta isä ja poika olivat lähikaupasta ostaneet aamun kauppareissulla merirosvoilmapalloja ja muuta asiaan liittyvää rekvisiittaa. Olin iloisen yllättynyt tästä musta-valkoisesta ajatuksesta ja kun ryhdyin kattamaan pöytää, lopputuloksesta tulikin aika hauskan näköinen.

Pöydälle levitin Marimekon kankaanpalan, kuosi on Harri Koskisen Puhdas ja tarjoiluastioiksi Hyvässä seurassa-kippoja. Esikoinen, joka on innokas auttamaan sekä leipomisessa että kattamisessa, laitteli merirosvolippuja sitten ihan joka paikkaan.








6 kommenttia:

  1. tykkään!! ihanan simppeli ja silti tyylikäs kattaus. Meillä vietettiin juuri äsken 3v neidin ekoja kaverisynttäreitä, kello 10-12 aamupäivällä! Isommat oli eskaris ja koulussa niin sai pikkuväki leikkiä "rauhassa" :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköiset kemut! Saanko kysellä, että mistäs pöytäliina on? Otti heti silmiini!

    -Kiltsi

    VastaaPoista
  3. Pöytäliina on Marimekon kangasta. Lastenjuhliakin voi yrittää viettää omalla tyylillä, ilman mitään hello kitty/monster-juttuja :)

    VastaaPoista
  4. Tyylikästä. Onnea 7 vuotiaalle. Lotta

    VastaaPoista