2011/08/01

Tapahtumatori Hernesaaressa

Helsingissä Hernesaaressa on tapahtumatori 1.-31.8.2011. Sain tämän viestin eräältä käsityöläiseltä, Päivi Brunoulta. Hän on mukana Kimara-ryhmässä, joka aukaisee vintage-tyylillä mummolan henkeen – Pop Up -konttikaupan Hernesaareen. Laivakontin sisään rakennettu kauppa tarjoaa ainutlaatuisen, yllätyksellisen ja erilaisen kokemuksen käsitöiden ja merellisen ympäristön parissa. Tapahtumatorin konseptia on ollut luomassa Esa Vesmanen, Pure Design & Francesco Allaix / DoTanK. Kesänä aikana Hernesaaren satamaan tulee lähes 300 risteilylaivaa mukanaan 300 000 risteilymatkustajaa.

Päivin Brunoun Peikonpoika-kaupasta saa japanilaisia zakka-käsityöharrastuksen lehtiä ja se liittyy zakka-käsityöharrastukseen, josta tein kerran artikkelin Forma&Furniture-lehteen. En itse ole enää juurikaan käsityönharrastaja, mutta aihe on kyllä ihan mielenkiintoinen ja sydäntä lähellä. Pop up-kaupassa Päivi myy omia käsitöitään mm. hauskoja värikkäitä pussukoita.

Päivi pyytää levittämään sanaa heidän konttikaupastaan ja tapahtumasta yleensäkin, ja sen vastapalveluksen olen hänelle velkaa, kun piinasin häntä artikkelin tiimoilta silloin aikoinaan.

Kimaran Pop Up -kauppa on avoinna 1. – 31.8.2011 joka päivä klo 12 – 18. Avajaiset pidetään keskiviikkona 3.8.2011 klo 12 – 20. Osoite: Hernesaarenranta 9, Helsinki.

2 kommenttia:

  1. Moi Piia! Ja tervehdys Kannuksesta! Eksyin blogiisi sattumalta ja mukavalta näyttää. Kävin viime viikolla asuntomessuilla ja Kannustalon kohteisiin mennessä tuntui kovin kotoisalta;) Kiitos vielä! Jospa vielä loppukuusta tavattaisiin samoissa merkeissä. Ilmeisesti suunnitelmat ovat vielä auki. Mukavia loppukesän päiviä! Mirva

    VastaaPoista
  2. Moi Mirva, hauskaa, kun löysit blogini! Laittelinkin sulle jo kiitoksia avusta tätäkin kautta:) Toivottavasti tavataan vielä, päivät tarkentuu varmaan ensi viikolla!

    VastaaPoista