2009/05/31

Piipahdus Cafe Aallossa















Lentokentällä, olipa kyseessä lyhyt kotimaanmatka kuten tällä kertaa tai pidempi ulkomaanmatka, piipahdan silloin tällöin Cafe Aallossa, kotimaisen designin kahvilassa tax free-alueella. Kahvila on muutamalla elementillä, valkoisella aaltomaisella kassatiskillä ja kokomustilla kahvilapöydillä saatu yhtenäisen näköiseksi alueeksi. Noin parin vuoden ajan pystyssä olleen kahvilan sijainti perimmäisessä nurkassa on toisaalta ihanan rauhallinen, mutta toisaalta harmittavan syrjäinen. Kahvilassa ei käy juuri ketään ja siksi juuri kukaan ei sinne hakeudukaan, koska siellä ei voi katsella ohikulkevia ihmisiä.
































Kahvilassa myydään Harri Koskisen suunnittelemia pärekoppia, joihin voi ostaa ja kerätä kahvilasta kotimaisia elintarvikkeita kotiinviemisiksi. Päre on tässä tapauksessa ihan ajatukseen sopiva materiaalinvalinta.






















Kahvilassa on myös pieni lokerikkoseinä, johon tällä kertaa oli koottu pienikokoisista kirkkaista ja punaisista Aalto-maljoista installaatio.
















Kahvilassa on käytössä tutut Arabian valkoiset Teema-astiat, Iittalan Ote-lasit, Kartio-kaatimet ja Artekin tarjottimet. Ulkomaalaiselle varmasti ihan miellyttävä kokemus, saada nopeasti yhdellä kahvilakäynnillä nopea kosketus tunnettuun suomalaiseen designiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti