2009/05/01

Uusi lifestyle-lehti Vilpertti

Jokunen aika sitten löysin terveyskeskuksen aulasta odotellessani mielenkiintoisen lehden. Se on Vilpertti, uusi lapsiperheiden oma lifestyle-lehti. Jo heti ensivilkaisulta se vaikutti raikkaalta ja innostavalta. Visuaalinen ilme lehdessä on selkeä, yksinkertaisella tavalla konstailematon, iloinen ja värikäs. Asiaa on vanhemmankin lapsen vanhemmille. Olen nyt muutaman numeron ajan seurannut lehteä ja suosikkini on artikkeleiden lisäksi Pinnalla-palsta, joka esittelee ajankohtaisia lapsiperheiden tavaroita hyvällä tyylillä. Uusimmassa numerossa 3/09 aiheena on pyöräily. Uudessa numerossa on myös hyvä artikkeli “Luovuus kuplii leikkiessä”, joka tuntui itselleni erittäin omakohtaiselta.






















Kuva Vilpertin nettisivuilta.

Lehteä kustantaa Svengi, kahden nuoren naisen perustama kunnianhimoinen viestintätoimisto. “Ote lehteä tehdessä pyrkii olemaan rento ja elämänmakuinen, ei opettavainen eikä tuomitseva. Vanhempia syyllistetään tänä päivänä niin monesta asiasta, sitä emme halua”, päätoimittaja, kahden pienen lapsen äiti Marianne Falck kertoo.

Lehti on ajankohtainen myös siksi, että se on ilmaisjakelulehti ja luettavissa myös netistä. Paperipainokset ovat jaossa neuvoloissa ja muutamissa lastenvaateliikkeissä. Keskustassa sitä saa mm. Kampin kauppakeskuksen lastenvaateliikkeistä. Lähimmän noutopaikan voi tarkistaa lehden nettisivuilta.

Lapsiaiheeseen liittyen löysin sattumalta netistä kansainvälisen Kidsmodern-portaalin, joka esittelee ja osittain myös myy lapsille suunnattuja designtuotteita. Valikoimissa on esimerkiksi paljon tunnettujen valmistajien huonekaluja minikoossa. Suomalaisista valmistajista mukaan on päässeet Artek, Marimekko, Showroom Finland ja Tunto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti