2009/09/20

Juhlamokan pyhävaatteet

Olettekos tulleet huomanneeksi tällaisen kampanjan? Paulig on tuonut markkinoille peltirasian, jonka sisältä löytyy peruspaketti Juhlamokkaa ja kahvilusikka.

Rasia on valmiiksi "paketoitu" lahja ja siksi mukava viedä viemisiksi, tupaantulijaislahjaksi, pikkujoululahjaksi tms. Rasioita myydään ihan tavallisissa, vähän paremmin varustetuissa ruokakaupoissa. Omamme ovat tarttuneet mukaan lauantaisella kauppareissulla.

Vuosi sitten lanseerattu idea alkoi Klaus Haapaniemen kuvittamalla rasialla, tänä syksynä kuvittajaksi valittiin Sanna Annukka. Pauligilla on tarkoitus jatkaa ideaa etsimällä vuosittain vaihtuvia uusia kuvittajia. Paulig on ajatellut rasiasta myös tulevaisuuden keräilykappaleita, ovathan vanhatkin kahvirasiat nykyään keräiltyjä. Rasioita tuodaan markkinoille aina rajattu erä himottavuuden lisäämiseksi. Onko teillä ehdotuksia, omia suosikkeja seuraaviksi kuvittajiksi tähän sarjaan..?

Itse toivoisin kahvilaadun olevan jotain muuta kuin Juhlamokkaa ja sisältä löytyvän muovilusikan väriksi hopean. Paulig on valinnut Juhlamokan siksi, että sillä on pitkät perinteet yhteistyöstä käsityöläisten kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti