2009/09/05

Markkinoilla Kaapelilla

Tänään oli se aamu, kun piti joutua Kaapelitehtaalle Design Marketiin, jo perinteeksi muodostuneeseen, vuosi vuodelta kasvavaan designalan shoppailu-ja tuttujen tapaamistapahtumaan.























Valmistajista piti pintansa tänäkin vuonna Secto Design, joka jakoi esitteitä (ja jonotuslipukkeita?) jonossa olijoille. Yhä vain näitä tämän valmistajan valaisinten haluajia löytyy, vaikka Secto on ollut mukana jo useana vuonna. Oman Octoni hankin onneksi jo kaksi vuotta sitten samaisilta markkinoilta ilman jonotusta.























Muitakin tuttuja valmistajia oli tänä vuonna mukana (Tunto, Lumi Accessories), mutta ilahduttavan paljon myös uusia valmistajia, erityisesti muotipuolelta. Tämä oli selvä piristysruiske tapahtumalle, joka jo viime vuonna alkoi tuntua nähdyltä. On ollut puhetta siitä, pitäisikö valmistajat jakaa muoti-ja sisustusosastoihin hallin sisällä. Omasta mielestäni ehkä ei, elämäntapaani kuuluu muutenkin kaikkien kiinnostavien asioiden sekoittaminen, ei lokeroiminen. Sen sijaan tapahtuman luonnetta olisi syytä tarkistaa. Alunperin tapahtumaa on markkinoitu varastomyyntinä, nyt tuntui, että myyntiin myös paljon uutuuuksia täydellä hintaa. Niille tuotteille on omat paikkansa.

Kaipaisin myös huonekalu-ja valaisinvalmistajia/jälleenmyyjiä enemmän mukaan. Tiedän kyllä, että suuremman ja hintavamman tuotteen ostopäätös voi viedä aikaa, mutta ainakin viime vuonna Aeron yksittäiset pikkutuolit pääsivät nopeasti uusiin koteihin.























Hauskalla tavalla mukaan on ujuttautunut myös tapahtumia, nytkin Töölö Fashion Instituten ja Marimekon yhteisjuttu Saumuriralli. Viime vuonna oli jokin virkkaustapahtuma, jonka tarkemmat tiedot ovat valitettavasti unohtuneet.


































Pienen moitteen antaisin järjestäjille vaatimattomasta kahvilasta, parempaankin olisi voinut pystyä. Istumapaikkoja oli vain muutama ja nekin myytiin alta. Onneksi tuttu turvallinen Kaapelin oma Hima&Sali oli auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti