2009/09/30

Kenkiä kaikissa ruskan väreissä

Mukavista ja mukavan näköisistä kengistään tunnettu espanjalainen Camper puskee aina vain uusia kenkämalleja markkinoille. Nyt ilmoitellaan syksyn ja ensi talven malleista, joita on olleet suunnittelemassa mm. maailmankuulut Hella Jongerius, Alfrdo Häberli ja Jaime Hayon. Pitkään Camper on käyttänyt myös muita tunnettuja suunnittelijoita myymälöidensä ilmeen luomisessa.
























Taitavana värisuunnittelijana tunnettu hollantilainen Hella Jongerius on tehnyt muista poiketen vain uusia värityksiä ja struktuuriehdotuksia Camperin omiin kenkämalleihin. “Teen uusia värityksiä myös mm. Vitran Eamesin klassikkotuoleihin. Suurin osa myytävistä toimistokalusteista on turvallista mustaa, aloitin värisuunnittelun kehittelemällä tummia värejä, jotka ovat melkein mustia. Muoti on nopeammin uusiutuvaa, kevyempää ja usein ostat tuotteen juuri itseäsi ajatellen. Kenkien värityksissä voi jo irrotellakin. Pystyin tarjoamaan Camperin nuorekkaalle asiakaskunnalle raikkaampia vaihtoehtoja, mitä pystyn sisustuksen parissa tekemään”, kertoo Jongerius Frame-lehden uusimmassa syys-lokakuun numerossa. “Kaikissa värisuunnitelmissani on kuitenkin sama harmaalla taitettu värimaailma."

















Camperin uusista kenkämalleista itse pidän "epämääräisten designvaatteiden ystävänä" eniten Maria Blaissen ryppyvartisista saappaista (Camperin nettisivuilta otetuissa kuvissa ylhäällä). Suomessa ja Helsigissä Camperia myy ainakin Zio, mutta luulen, että näitä designerkenkiä saa vain ulkomailta Camperin omista liikkeistä. Camperin oma nettikauppa ainakin palvelee meitä.

2 kommenttia:

  1. Tämäpä mielenkiintoinen uutinen! Kulkisin mielelläni Hella Jongeriukset jalassa :)

    -m

    VastaaPoista
  2. Camperin To&ether malliston kenkiä on ollut Helsingissä My o My:ssa myynnissä.

    VastaaPoista