2009/09/12

Kotoa Kotiin

Kannustalo esittelee Habitaren aikaan Ladon “shopissa” oman lifestylemallistonsa, Kotoa Kotiin. Se on hyväntekeväisyysprojekti, jossa teetetään tuotteita maailmalla tarkoituksena parantaa suoraan tuotteiden tekijöiden ja heidän perheidensä olosuhteita tai saada tämä parannus aikaan muulla tavoin tuotteiden myynnin kautta. Kannustalon ajatuksena ei ole lähteä kilpailemaan sisustustavaratalojen kanssa tuotteissa, vaan tarjota omille asiakkailleen kodin lisäksi myös jotain pientä kaunista käytännöllistä kotiin.























































Mukaan on kutsuttu kansainvälisesti tunnettuja suomalaisia suunnittelijoita kuten Aki Choklat ja Jasmin Santanen. Akin mukaan tulo oli Kannustalon Mika Uusimäen aikaansaannos, Mika ihastui Akin Lahtiset-huopatossuihin. “Isäni on marokkolainen, olen aina pitänyt heidän perinteisistä baboucka-tossuistaan. Kotoa Kotiin-nahkatossujen muoto on saanut innoituksensa niistä tossuista”, Aki kertoo. “Muita tuotteitani myydään Suomessa kahdessa paikkaa ja myös Farfetch-nettikaupassa.


















Habitaren aikaan tuotteita sai ostaa vain torstai-iltana järjestetyssä Koti-illassa. Kuvassa alla shoppailemassa ja hyvää tuottamassa Aero Design Furnituren Helena Orava, Aki Choklat ja Original habitek works-kokoelman luoja Kirsi Gullichsen. Varsinaisesti tuotteet tulevat myyntiin Kotoa Kotiin-nettikauppaan lokakuussa.


















Muita tuotteita mallistossa ovat korit, huopaeläimet, torkkupeitteet, huopatossut, jotka ovat Kannustalon omalla tiimillä suunniteltuja. Projektipäällikkönä on ollut Katja Maetola, jolla on kokemusta tämänkaltaisista projekteista. Muita tunnettuja suunnittelijoita ovat Henrik Enbom ja Isa Kukkapuro- Enbom, jotka ovat suunnitelleet tuotteita yksinoikeudella kokoelmaan.

Katso video, missä Mika Uusimäki ja suunnittelijat kertovat projektista perinpohjaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti