2009/09/11

Ladossa juhlitaan aamusta iltaan

Messut aukesivat keskiviikkona ammattilaisille ja torstaina yleisölle. Kaikki tuli valmiiksi ajoissa! Ladossa alettiin valmistella aaumupäivän ulkomaiselle lehdisölle suunnattua lehdistötilaisuutta aamusta alkaen ja tupa täyttyikin mukavasti. Vieraat ottivat talon ja sisustuksen heti omakseen, se alkoi tuntua kodikkaalta ja elävältä. Heille tarjottiin suomalaisia naposteltavia ruokia Arabian Runo-sarjan astioilta, juomisia Harri Koskisen Oma-sarjan laseista ja suut pyyhittiin Marimekon raitaservetteihin, pienintäkään visuaalista yksityiskohtaa siis unohtamatta. Vieraat viihtyivät.































































Legandat kohtaavat. Woodnotesin tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja Kotoa Kotiin-logonkin suunnittellut monipuolinen taiteilija Oiva Toikka levähtävät hetken Ladon olohuoneessa haitarimusiikista nauttien.


















Kannustalo on tunnettu sympaattisista ja rennoista koti-illoistaan. Tänä vuonna ne järjestettiin torstai-iltana messujen päätteeksi. Vieraat saivat levittäytyä talon viereen käytäville mukaviin My-ja Roo-säkkituoleihin ja lukuisille Artek-jakkaroille, kipeine jalkoineen myös hiukan Marimekon osaston siskonpedeille..































Musiikista vastasi Resonäärien bändi Hemmot.


















Illan huipennukseksi Wenzel Hagelstam huutokauppasi Avotakan lahjoittamia tuoleja ja pöytiä hyväntekeväisyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti