2009/06/16

Löytö E 18-reitiltä


















Olimme viikonloppumatkalla Naantalissa ja Turussa. Menomatkalla poikkesimme E18-moottoritieltä Design Hill-myymälään Halikossa (Vaskiontie 418). Se on uusi paikka “keskellä ei mitään”, mutta sijainniltaan uuden moottoritien varrella kuitenkin helppo poiketa. Suureen teollisuushallimaiseen myymälään on koottu suomalaisten valmistajien tuotteita sekä sisustustuotteita, askartelutavaraa ja joitakin käsitöitä sekä saunatavaraa.


















Myymälässä on mm. isot Nanson ja Ratia Brandin shopit. En ole aikaisemmin nähnytkään tässä laajuudessa Ratian tuotteita yhdellä kertaa esillä. Ristomatille suunnittelijana täytyy kyllä antaa kiitos siitä, että hänellä on taju suunnitella myös yksinkertaisia, konstailemattomia tuotteita kuten musta-valko-raitaisia trikoisia yö-, kotiasuja ja harmaita kalastajaneuleita. Joskus tuntuu, että mitä yksinkertaisempaa tuotetta haluaisi käyttää, sitä vaikeampaa sellaisen löytäminen on!


































Design Hillin kahvila on hyvä rauhoittumispaikka tavaranpaljouden keskellä. Kunnianhimoinen tavoite on tarjota matkailijoille raikaampi vaihtoehto huoltamoketjujen peruskahville- ja pullalle. Tilasimme latet, kasvispiirakkaa ja focacciat. Ne tuotiin pöytiin kauniisti esillepantuina ja muutamalla yllätysherkulla varustettuna.


















Kahvilan vieressä on vieläpä aivan ihana lasten leikki-ja askartelupaikka, jossa oli iso villakankaalla päällystetty traktorinrengas lattiatyynynä, liitutalu ja runsaasti askartelutarvikkeita.


















Paikan wc:t olivat Ristomatti Ratian käsialaa. Ennen wc-tilaa oli kaunis odottelutila, jossa oli Ratian Saaristo-sarjan sohva, pari arkkua ja merihenkiset taulut.


















Itse wc-tilat olivat ennakoluuloton sekoitus harmaata laattaa, puun poikkileikkauspintaa ja valkaistua puupaneelia.


















Kaikenkaikkiaan ihan virkistävä vaihtoehto, kun jossain vaiheessa kuitenkin on pakko jonnekin pysähtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti