2009/06/05

Marimekon kesänäytös

Marimekon perinteinen kaikille avoin kesänäytös pidettiin 4.6. tänä kesänä jo 19. kerran, tällä kertaa sateisesta säästä johtuen Vanhalla Ylioppilastalolla. Miten sitä onkaan tottunut siihen kesäiseen Espan puiston tunnelmaan, nurmikolla istumiseen ja jäätelön syömiseen, itse näytöskään ei tuntunut nyt niin kesäiselle kuin yleensä. Sateiseen harmaaseen säähän sopi sen sijaan hyvin värikkäisiin sadetakkeihin pukeutuneet “sisäänheittäjät” Vanhan edustalla.

































Olen nähnyt osittain samoja asuja jo viime elokuussa 2008 tilaisuudessa, jossa ne esiteltiin Suvilahdessa Voimalassa aivan huikeassa valkoisessa tilassa valkoisella raakalaudoista tehdyllä catwalkilla linnunlaulun säestyksellä. Se oli Mika Ihamuotilan ensimmäinen näytös, oikein onnistunut ja uudistunut ja nimenomaan kesäinen. Mika Ihamuotila lohduttelikin eilisen näytöksen yleisöä, että Suomen kesään kuuluvasta sateesta pitäisi oppia nauttimaan ja ottamaan rauhallisesti.

Näytöksessä nähtiin aika lailla koko tämän kesän jo kaupoissa oleva valikoima. Menimme näytöksen jälkeen käymään Marimekon myymälöissä Espalla ja Kampissa. Joitakin näytöksestä bongattuja kivoja musta-valkosia pallokuvioisia kasseja ja paitoja ei sitten kuitenkaan ollut esillä myymälöissä...Rahat säästyivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti